Informatii

0711901171 (programari consultatii decontate de Casa de Asigurari); 0728 306 898 (programari consultatii cu plata)

Programari telefonice

Programari consultatii decontate de Casa de Asigurari de luni pana vineri intre orele 09:00-13:00; programari consultatii cu plata de luni pana vineri intre orele 14:00-20:00
Programari online non-stop

Contactați-ne prin e-mail

medvision.ro@gmail.com

Despre Medvision

Tratamentul adecvat este un drum al cărui prim pas este diagnosticul corect. Medvision vă oferă exact acest lucru. Cu medici de prestigiu internațional și cele mai moderne mijloace de investigație, realizăm evaluări complexe ale structurii și funcției cardiace pentru a asigura pacienții noștri că vor lua deciziile cele mai bune în privința tratamentului pe care îl vor urma.

Ce spun pacienții noștri:

 1. Medvision a fost, pentru mine, un pol de profesionalism. Am ajuns aici datorita unor tulburari de ritm cardiac, iar dr. Bogdan Popescu mi-a (...)

  Alexandru Israil

 2. Într-o dimineață am avut surpriza să mi se spună la un control medical de rutină, că am o problemă serioasă la inimă, problemă ce-mi ameninț (...)

  Săndel Grosu

 3. Domnul doctor Bogdan Alexandru Popescu este un profesionist de exceptie, care a patruns nu numai in inima dar si in sufletul meu. (...)

  Radu Constantinescu
  Prof.

 4. Vă mulţumesc domnule doctor Cosmin Călin că mi-aţi ajutat bunicul tratându-i, din inimă, problemele cardiace de care suferea. Bunul meu m-a (...)

  Violeta Marinescu

Vezi și altele
servicii

Monitorizarea Holter ECG

Monitorizarea Holter ECG constă în înregistrarea continuă a activității electrice a inimii în timp ce pacientul își desfășoară activitățile zilnice uzuale. Scopul acestui tip de înregistrare este de a urmări bătăile inimii timp de 24 de ore pentru a depista eventuale tulburări ale ritmului cardiac (aritmii) care nu sunt diagnosticate pe o înregistrare ECG de rutină.

De obicei medicul vă recomandă acest tip de investigație dacă simțiți bătăi neregulate ale inimii (palpitații) sau dacă, pe baza altor investigații, se ridică suspiciunea unor tulburări ale ritmului cardiac. O electrocardiogramă de rutină înregistrează activitatea electrică a inimii pentru o scurtă perioadă de timp (sub 1 minut) și adesea nu surprinde existența unor modificări de scurtă durată, ocazionale, ale ritmului cardiac. De aceea, dacă medicul consideră că simptomatologia dumneavoastră sau boala de care suferiți ar putea fi legate de existența unor tulburări de ritm, monitorizarea Holter ECG ar putea oferi șansa de a înregistra aceste modificări. Dacă afectiunea de care suferiți se asociază mai frecvent cu apariția tulburărilor de ritm (infarctul miocardic, anumite tipuri de cardiomiopatii) medicul poate indica monitorizarea Holter ECG pentru a diagnostica aceste aritmii chiar dacă dumneavoastră nu simțiți palpitații. Depistarea acestor aritmii este utilă pentru a evalua riscul dumneavoastră pe termen lung și necesitatea unui tratament adresat acestor aritmii.

Monitorizarea Holter ECG presupune montarea unui aparat de mici dimensiuni care înregistrează activitatea electrică a inimii prin intermediul unor electrozi atașați pe suprafața anterioară a toracelui, similar cu înregistrarea unei electrocardiograme de rutină. Este important ca pe perioada înregistrării să notați simptomele ce apar precum și activitățile fizice desfășurate.

În afara disconfortului provocat de faptul că va trebui să purtați un mic dispozitiv atașat prin electrozi la nivelul toracelui, nu există riscuri asociate acestei proceduri. Electrozii au scopul de a culege informații legate de activitatea electrică a inimii și nu există niciun risc de a emite impulsuri electrice care să fie percepute de pacient sau care să perturbe activitatea inimii.

Efectuarea acestei proceduri nu presupune o pregătire specială. La unii bărbați atașarea electrozilor pe suprafața anterioară a toracelui ar putea să necesite îndepărtarea părului de pe piept. Trebuie să aveți în vedere faptul că pe durata monitorizării Holter nu aveți voie să udați aparatul, deci nu puteți face baie/duș.

După încheierea perioadei de monitorizare (de obicei 24 de ore, uneori 48-72 ore conform indicaţiei medicului) trebuie să vă prezentaţi la cabinet pentru scoaterea dispozitivului de înregistrare, descărcarea şi interpretarea datelor. Medicul care v-a indicat procedura va analiza atent evenimentele apărute în cursul monitorizării ECG şi va formula un rezultat care include de obicei date legate de frecvenţa cardiacă şi existenţa tulburărilor de ritm sau conducere pe durata celor 24 de ore analizate. Pe baza acestor date medicul va decide dacă simptomatologia dumneavoastră este sau nu legată de existenţa unor modificări ale ritmului cardiac şi daca aveţi nevoie de ajustarea tratamentului.

Prețuri

Medic Holter ECG*
Prof. Dr. Bogdan A. POPESCU 350 lei
Dr. Monica ROȘCA 350 lei
Dr. Andreea CĂLIN 350 lei
Dr. Cosmin CĂLIN 350 lei
Conf. Dr. Andreea POPESCU 350 lei
Dr. Marian SIMION 200 lei
Dr. Anca BURDUCEA 200 lei

*) Monitorizarea durează 24 ore. Prețul include interpretarea rezultatului.

Programează-te pentru o consultație

Click aici

Abonează-te la "Pentru sanatate."

Click aici

Ghid pentru o inimă sănătoasă

Click aici

Programează-te pentru o consultație

Cererea ta a fost trimisa.
Eroare!

Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile programarii dumneavoastra.

Abonează-te la "Pentru sanatate."

Cererea ta a fost trimisa.
Eroare!