Informatii

0711901171 (programari consultatii decontate de Casa de Asigurari); 0728 306 898 (programari consultatii cu plata)

Programari telefonice

Programari consultatii decontate de Casa de Asigurari de luni pana vineri intre orele 09:00-13:00; programari consultatii cu plata de luni pana vineri intre orele 14:00-20:00
Programari online non-stop

Contactați-ne prin e-mail

medvision.ro@gmail.com

Despre Medvision

Tratamentul adecvat este un drum al cărui prim pas este diagnosticul corect. Medvision vă oferă exact acest lucru. Cu medici de prestigiu internațional și cele mai moderne mijloace de investigație, realizăm evaluări complexe ale structurii și funcției cardiace pentru a asigura pacienții noștri că vor lua deciziile cele mai bune în privința tratamentului pe care îl vor urma.

Ce spun pacienții noștri:

 1. Într-o dimineață am avut surpriza să mi se spună la un control medical de rutină, că am o problemă serioasă la inimă, problemă ce-mi ameninț (...)

  Săndel Grosu

 2. Medvision a fost, pentru mine, un pol de profesionalism. Am ajuns aici datorita unor tulburari de ritm cardiac, iar dr. Bogdan Popescu mi-a (...)

  Alexandru Israil

 3. Domnul doctor Bogdan Alexandru Popescu este un profesionist de exceptie, care a patruns nu numai in inima dar si in sufletul meu. (...)

  Radu Constantinescu
  Prof.

 4. Vă mulţumesc domnule doctor Cosmin Călin că mi-aţi ajutat bunicul tratându-i, din inimă, problemele cardiace de care suferea. Bunul meu m-a (...)

  Violeta Marinescu

Vezi și altele
clinica

Clinica MEDVISION

Medvision este o clinică dedicată pacienţilor cu boli cardiovasculare. Clinica a fost infiinţată în 2012, din dorinţa de a oferi pacienţilor servicii medicale de cel mai înalt nivel.

Pacienţii beneficiază aici de cele mai moderne mijloace de investigare, inclusiv tehnici imagistice avansate efectuate de cei mai reputaţi specialişti în domeniu din România. Clinica este formată dintr-o echipă de medici cu prestigiu internaţional, care predau cardiologie şi imagistică atât în ţară, cat şi în străinătate, autori ai unor manuale de specialitate foarte căutate, autori de articole de cercetare originale publicate în reviste internaţionale de prestigiu, implicaţi inclusiv în redactarea unor ghiduri europene de practică medicală. Câştigarea unui important grant de fonduri structurale a permis dotarea Medvision cu aparatură de ultima generaţie, inclusiv pentru testare imagistică de stres, aceasta fiind singura clinică privată care oferă acest tip de explorare, esenţială în evaluarea multor categorii de pacienţi cardiaci.

Cardiologia este una dintre cele mai dinamice specialităţi din medicină, existând acum posibilitatea unor diagnostice complete, detaliate, bazate pe folosirea celor mai moderne mijloace de investigare. Majoritatea patologiilor cardiovasculare pot fi evaluate astăzi corect şi complet în regim ambulator, dacă există dotarea şi expertiza necesare. Colaborarea dintre medici este esenţială, conceptul de “Heart team” fiind subliniat inclusiv de ultimele ghiduri de practică medicală. Medvision este, în acest sens, un adevărat pol de excelenţă în cardiologie şi în imagistică. Aici se poate face screening cardiovascular complet, pot fi diagnosticate boli cardiovasculare diverse, se pot face analizele de sânge relevante, pot fi luate decizii de tratament intervenţional şi chirurgical modern bazate pe evaluări complexe ale structurii şi funcţiei cardiace. Sunt oferite inclusiv servicii de tip „second opinion” de către specialisti de renume, existând şi conexiuni eficiente cu clinici de diverse profiluri din ţară - Fundeni, Elias - şi străinătate, scopul final fiind acela de a ameliora supravieţuirea şi calitatea vieţii pacienţilor noştri.

Programează-te pentru o consultație

Click aici

Abonează-te la "Pentru sanatate."

Click aici

Ghid pentru o inimă sănătoasă

Click aici

Programează-te pentru o consultație

Cererea ta a fost trimisa.
Eroare!

Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile programarii dumneavoastra.

Abonează-te la "Pentru sanatate."

Cererea ta a fost trimisa.
Eroare!