Informatii

0728 306 898

Programari telefonice

Luni - Vineri 14:00-20:00
Programari online non-stop

Contactați-ne prin e-mail

medvision.ro@gmail.com

Despre Medvision

Tratamentul adecvat este un drum al cărui prim pas este diagnosticul corect. Medvision vă oferă exact acest lucru. Cu medici de prestigiu internațional și cele mai moderne mijloace de investigație, realizăm evaluări complexe ale structurii și funcției cardiace pentru a asigura pacienții noștri că vor lua deciziile cele mai bune în privința tratamentului pe care îl vor urma.

testimoniale

-

Alexandru Israil

Medvision a fost, pentru mine, un pol de profesionalism. Am ajuns aici datorita unor tulburari de ritm cardiac, iar dr. Bogdan Popescu mi-a facut investigatii complete pentru a veni, apoi, cu vesti bune. Problema nu pare complicata si este deja pe cale de rezolvare, pe baza medicamentatiei potrivite. Si, diferit fata de alte experiente asemanatoare, medicul mi-a explicat in detaliu situatia, reducand starea de neliniste. Se vede ca e competent dar si ... simpatic. Alexandru Israil

Violeta Marinescu

Vă mulţumesc domnule doctor Cosmin Călin că mi-aţi ajutat bunicul tratându-i, din inimă, problemele cardiace de care suferea. Bunul meu m-a crescut, a avut grijă de mine, m-a protejat, învăţat, iar când a avut nevoie să fie ajuat, eu v-am găsit, într-o zi binecuvântată, pe dumneavoastră, care, în locul meu, să aveţi grijă de el, să-l protejaţi, să-l învăţaţi ce să facă să-i fie bine.

Vă mulţumesc pentru actul medical înfăptuit cu deosebit profesionalism, pentru disponibilitatea de a comunica pe înţelesul nostru, pentru timpul acordat în scopul înlăturării oricăror neînţelegeri şi nu în ultimul rând pentru comportamentul de o rară eleganţă umană de care, am văzut că daţi dovadă în fiecare zi, cu fiecare om.

Sunteţi în rugile familiei noastre şi sperăm la câţi mai mulţi oameni în România cu aceleaşi calităţi ca ale dumneavoastră: competenţe profesionale la superlativ, bun comunicator şi extrem de uman.

Cu mii de mulţumiri şi deosebit respect, Violeta Marinescu

Programează-te pentru o consultație

Click aici

Abonează-te la "Pentru sanatate."

Click aici

Ghid pentru o inimă sănătoasă

Click aici

Programează-te pentru o consultație

Cererea ta a fost trimisa.
Eroare!

Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile programarii dumneavoastra.

Abonează-te la "Pentru sanatate."

Cererea ta a fost trimisa.
Eroare!